badkamerverbouwing

Thuis douchen tijdens de badkamerverbouwing? Gebruik een mobiele douche!

De mobiele douche van eendouchehuren.nl maakt het mogelijk om tijdens de badkamerverbouwing tóch thuis te kunnen douchen. Bij familie of vrienden moeten aankloppen is verleden tijd, want deze handige mobiele douche biedt de oplossing. Wij vertellen je graag meer over deze slimme oplossing.

Waarom een mobiele douche?

Het is zover: vandaag wordt er gestart met de installatie van je nieuwe badkamer, een moment waarnaar je al weken hebt uitgekeken. Natuurlijk niet naar het plaatsen van de badkamer zelf, maar wel naar het prachtige eindresultaat. Afhankelijk van de grootte van je nieuwe badkamer kan de installatie best een tijdje duren. Dit betekent in de meeste gevallen dat je ook een tijdje niet thuis kunt douchen. Je kunt natuurlijk bij de buren of vrienden aankloppen maar hoe fijn zou het zijn als je je toch gewoon thuis kunt opfrissen? Dat kan met een tijdelijke douche of badkamer! u huurt al een tijdelijke douche vanaf €75,- per week.

De voordelen van een mobiele douche

Hoewel vrienden en familie het meestal niet erg vinden als je vraagt of je mag komen douchen, voel je jezelf toch vaak bezwaard. Met een mobiele douche is dit niet langer nodig. Deze flexibele douchecabine biedt namelijk de volgende voordelen:

  • Met de mobiele douche kan je gewoon thuis douchen, op welk moment je maar wilt.
  • De douchecabine wordt vakkundig bij je bezorgd én geïnstalleerd.
  • De mobiele douche kan overal in huis geplaatst worden: van de zolder tot de huiskamer. zelfs buiten want hij is volledig gesloten.
Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een reactie