DEMONTABELE DOUCHECABINE GESCHIKT VOOR BINNEN EN BUITEN

Onze douchecabines zijn volledig gesloten. Dat maakt deze nooddouche 100% waterdicht en daardoor veilig in elke binnenruimte te plaatsen. De tijdelijke douche neemt weinig ruimte in en staat heel stabiel.

Door het unieke demontabele ontwerp kan de douche op elke locatie opgebouwd worden. hij wordt in delen naar de locatie gebracht en daar opgebouwd in minder dan 5 minuten.

Binnen / BuitenDouche

Deze tijdelijke nood douche is overal te plaatsen zowel binnen als buiten.
alleen een stroompunt, water en een afvoer is er nodig. De hoogte is 220 cm. voor plaatsing is er 225 cm nodig

Warm water kan aangesloten worden op uw mengkraan thuis. Als dat niet mogelijk is wordt er een doorstroomapparaat of een elektrische boiler bij geleverd zodat er alleen koud water nodig is.

De monteur bekijkt samen met u ter plaatse wat de beste optie is bij u thuis.  De plaatsing is altijd maatwerk en is op elke plek weer anders.

Plaatsen en transport is gratis tot 75 kilometer vanaf postcode 9114AG daarboven rekenen we een toeslag van €0,50 per gereden kilometer. zie Transportkosten

reserveren meer informatie

Douche met kleedkamer

De douche met kleedkamer is de oplossing wanneer de douche in een tuin of privacy gevoelige locatie komt te staan.

U heeft zo een mooie droge ruimte om u om te kleden.

Door het unieke demontabele ontwerp van onze cabine hoeft u geen rekening te houden met een beperkte doorgang en kan uw combinatie op elke gewenste locatie worden gemonteerd.

Plaatsen en transport is gratis tot 75 kilometer vanaf postcode 9114AG daarboven rekenen we een toeslag van €0,50 per gereden kilometer. zie Transportkosten

Reserveren meer informatie

Buiten douche

De buiten douche is buiten te plaatsen en wordt geleverd met een 30 liter boiler. Alleen stroom en water is nodig.

Deze douche huurt u al voor €85,- per week doordat u hem zelf kunt ophalen met een aanhangwagen. 

wilt u dat wij hem komen brengen dan rekenen we een bezorg tarief van €0,50 per gereden kilometer vanaf postcode 9114 AG

reserveren meer informatie

Wij informeren u graag

Heeft u vragen over het plaatsen van onze mobiele douches? Of wilt u meer weten wat er allemaal mogelijk is? Dan informeren wij u daar graag over.