Onze douches

Een tijdelijke douche huren?

Wij leveren een demontabele douchecabine, welke geschikt is voor binnen & buiten. Onze douches kunnen overal geplaatst worden. Dit zal ervoor zorgen dat de verbouwing van bijvoorbeeld uw badkamer een stuk aangenamer zal zijn.

Onze douchecabines zijn volledig gesloten. Dat zorgt ervoor dat ze 100% waterdicht en daardoor veilig om in elke binnenruimte te plaatsen. De tijdelijke douche neemt weinig ruimte in en staat heel stabiel.

Door het unieke demontabele ontwerp kan de douche op elke locatie opgebouwd worden. Deze wordt in delen naar de locatie gebracht en daar opgebouwd in minder dan 5 minuten.

Een mobiele douche tijdens uw verbouwing huurt u snel en voordelig bij ons. Alle prijzen zijn all-in prijzen, inclusief montage & transport tot 75 kilometer vanaf ons hoofdkantoor (Driezum, Friesland).

 

Binnendouche

Binnendouche

Blijf lekker binnen douchen tijdens een verbouwing. Onze tijdelijke douche voor binnen is overal te plaatsen door het unieke demontabele ontwerp.

Meer informatie
Buitendouche

Buitendouche

Verbouwen en niet zoveel ruimte? Onze buitendouche is buiten te plaatsen op elke locatie. Hij wordt ter plekke in elkaar gezet.

Meer informatie
Douche met kleedkamer

Douche met kleedkamer

De douche met kleedkamer is de oplossing wanneer de douche in een tuin of privacy gevoelige locatie komt te staan.

Meer informatie