Vraag & antwoord

Hier zijn enkele veelgestelde vragen om u snel op weg te helpen. Mocht uw vraag hier niet bij staan, neem dan even contact met ons op. We helpen u graag even verder.

Kan de douche buiten staan?
Doordat de douchecabine volledig kan worden gesloten kan deze prima buiten staan. Het dak van de cabine is gemaakt van een kunststof welke enkel het licht doorlaat zodat uw privacy is gewaarborgd. Verder is het mogelijk om de douchecabine te koppelen met een kleedruimte zodat u zichzelf in alle rust kunt omkleden.
Hoe groot moet de doorgang zijn om de douche te plaatsen?
Door het unieke demontabele ontwerp van onze producten hoeft u geen rekening te houden met een beperkte doorgang en kunnen deze op elke gewenste locatie worden gemonteerd.
Hoelang van tevoren moet ik reserveren?
Wij adviseren u om onze producten minimaal 2 weken van te voren te reserveren. Later kan wel, echter loopt u dan het risico dat er afgeweken dient te worden van de gewenste reserveringsdata.
Als ik de douche langer nodig heb dan gepland, kan de huurperiode dan verlengd worden? En wat kost mij dit dan?
Verlengen van de huurperiode is geen enkel probleem. Wij begrijpen als geen ander dat niet elke verbouwing of renovatie vlekkeloos verloopt. Voor elke verlengperiode betaald u € 75,- per week. De betaling daarvan gebeurt bij het ophalen van de douche.
Zijn de douches voorzien van warm water?
Onze mobiele douchecabines worden aangesloten op uw bestaande waterkraan met een handig klik systeem (zodat u de kraan kunt blijven gebruiken na het douchen) indien er geen mengkraan aanwezig is wordt de douche uitgerust met een warmwatervoorziening die 30 liter warm water levert. Nadeel hiervan is dat hij niet op zolder of een verdieping geplaatst kan worden. Onze monteur bekijkt ter plekke wat bij u de beste oplossing is.
Waar gaat het afvalwater heen?
Het water van de douche kan met een slang in een putje gebracht worden. of als dat niet mogelijk is met een afvoerpomp weggepompt worden naar een hoger gelegen wastafel of wasmachine afvoerbuis.
Kan de douche ook op een 1e verdieping of zolder staan?
Onze tijdelijke douchecabines worden ter plekke op gebouwd, hierdoor kunnen deze overal in huis geplaatst worden. Wel is er een mengkraan of een kraan van de cv nodig die het water al warm aanlevert. De boilers kunnen niet naar boven ivm het gewicht daarvan.
Welke afmeting is er nodig om de douche te plaatsen?
De benodigde afmetingen zijn: 1,20 x 1,00 x 2,25 (LxBxH)