Binnendouche

Onze tijdelijke binnendouche is dé oplossing om tijdens uw verbouwing of revalidatie gewoon thuis te kunnen blijven douchen.

Door het unieke demontabele ontwerp van de cabine hoeft u geen rekening te houden met een beperkte doorgang, en kan de tijdelijke douche op elke gewenste locatie worden gemonteerd. Een doorgang waar we kunnen lopen is al genoeg om de douche in onderdelen naar uw locatie te verplaatsen.

Let wel op de afmetingen die nodig zijn om de douche te installeren!

Zie ook aansluitmogelijkheden

Voordelen van onze binnendouche

  • Alle benodigdheden, zoals een afvoerpomp en aan- en afvoerslangen, zitten bij de prijs inbegrepen.

  • De binnendouche kan ook op een etage geplaatst worden, mits u daar zelf warm water heeft. Een boiler kan niet door de monteur naar een etage verplaatst worden vanwege het gewicht (dan is er hulp nodig van uw kant).

  • Plaatsen en transport is gratis tot 75 kilometer vanaf Driezum (Friesland). Daarboven rekenen we een toeslag van €0,50 per gereden kilometer. Zie  ook Transportkosten.

 

Tarieven

1 week

€ 195
Inclusief plaatsen, afvoerpomp & accessoires

2 weken

€ 250
Inclusief plaatsen, afvoerpomp & accessoires

3 weken

€ 295
Inclusief plaatsen, afvoerpomp & accessoires

Overige tarieven
  • Boiler is € 5 per week
  • Spoedtarief (wanneer de douche binnen 1 week geleverd moet worden) is € 25 eenmalig
Verlengen

Verlengen is altijd & onbeperkt mogelijk. Wij halen de douche pas weer op wanneer u hem afmeld bij ons. De kosten voor het verlengen zijn € 75 per week of € 15 per dag (met het weektarief als maximum prijs).

Wij informeren u graag

Heeft u vragen over het plaatsen van onze mobiele douches? Of wilt u meer weten wat er allemaal mogelijk is? Dan informeren wij u daar graag over.